Floating FB popout byReview Results

18. augustus 2013 19:04
by Antoinette
2 Reacties

Een Selectie van Tapas - deel 6

18. augustus 2013 19:04 by Antoinette | 2 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

It's Sunday afternoon, the rays of sunshine are doing their best to break through the layer of clouds and I’m in the mood in something summerly, a little snack.

I like combining flavours namely sweet and salty. I take a sweet date from Tunisia and Serrano ham from Spain and make a delicious tapa of it. 

Read the recipe or make this olive caviar.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Es el domingo por la tarde, los rayos solar pueden todo su empeño salir de la capa de nubes y tengo apetito en algo de verano, un tentempié pequeño.

Quiero combinar sabores es decir dulce y sal. Cojo un dátil dulce de Túnez y jamón Serrano de España y los hago una tapa deliciosa. Tome un bocado y el sol aparece sólo. 

Lee la receta o haz eso caviar de aceitunas.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Het is zondagmiddag, de zonnestralen doen hun best om door het wolkendek te komen en ik heb trek in iets zomers, een klein tussendoortje.

Ik wil smaken combineren namelijk zoet en zout. Ik neem een zoete dadel uit Tunesië en Serrano ham uit Spanje en maak er een lekkere tapa van. Neem een hap en de zon verschijnt vanzelf. 

Lees het recept of maak deze olijven kaviaar.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

Dat ziet er lekker uit!

Ja, zeker weten.

Pingbacks and trackbacks (3)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Chocolade-noten-gemberkoeken | Cookies with chocolate-nuts-ginger | Galletitas con chocolate-nuez-jengibre

Floating FB popout byReview Results

11. oktober 2015 12:50
by Antoinette
0 Reacties

Chocolade-noten-gemberkoeken | Cookies with chocolate-nuts-ginger | Galletitas con chocolate-nuez-jengibre

11. oktober 2015 12:50 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

The sweetness of the chocolate, the crunchiness of the hazel nut, the extra flavor of the ginger makes this cookie till a lovely cookie.

Before you know it you keep on eating and is the cookie jar empty. 

Read the recipe or make the Moelleux au chocolate.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

El dulzor del chocolate, el crujiente de la avellana, el sabor extra del jengibre hace esta galletita hasta un galletita buena.

Antes de que lo sabes continúas de comer y la lata de galletas es vacía. 

Lee la receta o haz eso Moelleux au chocolate.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

De zoetheid van de chocolade, de crunchy van de hazelnoot, de extra smaak van de gember maakt dit koekje tot een lekker koekje.

Voordat je het weet blijf je ervan eten en is de koektrommel leeg. 

Lees het recept of maak deze Moelleux au chocolate.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top